1 Ιουνίου 2011

Διάβασμα...


  Δυστυχώς πολλοί από μας διανύουμε τη χειρότερη περίοδο του χρόνου , και το εννοώ με όλη τη σημασία της λέξης... Γιατί? Επειδή είμαστε υποχρεωμένοι να διαβάζουμε ενώ αρχίζουν σιγά σιγά να σφίγγουν οι ζέστες!
  Μα ποιοι σοβαροί άνθρωποι βάζουν τις εξετάσεις τέτοια εποχή? Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα :/ Και το χειρότερο? Η υπέροχη υπουργός παιδείας κανόνισε να γράφουμε το ένα μάθημα μετά το άλλο , κάτι σαν βομβαρδισμός γνώσεων θα πω εγώ... Οπότε έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα , και για να σας δώσω να καταλάβετε (να ο πληθυντικός πάλι :P) σήμερα γράψαμε χημεία , αύριο γράφουμε νέα ελληνική γλώσσα και μεθαύριο δεύτερη ξένη γλώσσα... (την οποία και πάνε να καταργήσουν εεε?) Ε και είναι κι αυτό το σαββατοκύριακο που χαλάει τα σερί αλλιώς αυτοί ήταν ικανοί να μας βάλουν και τέταρτο μάθημα στη σειρά... Αλλά δεν πτοούνται καθόλου! Δευτέρα - Τρίτη - Τετάρτη συνεχόμενα και τελειώνουμε επιτέλους! (αν δεν έχουμε βγει νοκ άουτ... :P) 
  Άντε καλό διάβασμα , καλή συγκέντρωση και να θυμάστε ότι σε μια βδομάδα θα είστε ελεύθεροι να απολαύσετε το καλοκαιράκι!
  Σας αφήνω με ένα αγαπημένο μου τραγούδι , κατάλληλο για το γενικό κλίμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: