6 Ιουνίου 2011

Λατρεμένη μου Eurovision

Και πριν προλάβετε να μου πετάξετε ντομάτες περιμένετε να σας εξηγήσω!


  Eurovision βλέπω από μικρή! Όχι φανατικά , αλλά πολλά τραγούδια τα θυμάμαι. Και πιστεύω ότι αν και δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο είναι τουλάχιστον ψυχαγωγικό. Και τώρα θα μου πείτε έχει περάσει περίπου μήνας από τη φετινή eurovision , ακόμα εκεί έχεις μείνει? Όχι θα σας πω , άλλος είναι ο λόγος που δημοσιεύω αυτό το ποστ (αν και εδώ που τα λέμε αδικηθήκαμε φέτος...:P)

  χμμμμ... τι έλεγα? Ναι! Ο λόγος...! Ε , λοιπόν θα σας τον πω και αν θέλετε με πιστεύετε! Η eurovision μου έμαθε γεωγραφία! Και επειδή αύριο γράφουμε γεωγραφία το θυμήθηκα! Ξέρατε εσείς ότι η Λετονία λέγεται Latvia στα αγγλικά και η Λευκορωσία Belarus? Και φυσικά έμαθα κατά που πέφτουν και ποιες είναι οι χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης , αφού πάντα αλληλοψηφίζονται μεταξύ τους , οπότε ξεχωρίζουν όσο να ΄ναι...
Επίσης κατάλαβα ποιες είναι οικονομικά δυνατές χώρες , όπως οι big 5 και όσες ξοδεύουν του κόσμου τα λεφτά για να κερδίσουν. Στη δεύτερη αυτή κατηγορία ανήκαμε κι εμείς μέχρι πριν από κάποια χρόνια , αλλά τώρα που η Ερτ ζορίζεται "κάνουμε περικοπές"
Βρε παιδιά δώστε τη eurovision στο σταρ μπας και γελάσουμε λιγάκι :P

4 σχόλια:

absentminded είπε...

Κοίτα να δεις που η Eurovision πέρα από το σκέλος της διασκέδασης είναι και επιμορφωτική! :))
Ώστε είσαι τόσο νεαρή μπλόγκερ, μαθητριούλα!
Καλό υπόλοιπο με τις εξετάσεις! Και μετά καλές διακοπές!
:)

Χριστίνα είπε...

χεχε είδες; κατά βάθος (πολύ όμως) η eurovision είναι μεγάλο σχολείο... :P
μαθητριούλα μαθητριούλα... όμως ούτε οι πρώτες ήταν ούτε και οι τελευταίες εξετάσεις μου... δε με λες δηλαδή και παιδάκι , αλλά ούτε και τελειόφοιτη!
πάνε οι εξετάσεις! τις χαιρετήσαμε χθες! και τώρα έρχονται βαθμοί... και μετά ξέγνοιαστο καλοκαίρι... Σ' ευχαριστώ :)
Καλό σου απόγευμα και καλώς ήρθες :D ελπίζω να τα ξαναπούμε ;)
(μα πώς το κάνεις και φαίνονται τα emoticons?)

absentminded είπε...

Αφού τελείωσαν οι εξετάσεις, μια χαρά!

Τώρα για τα emoticons στα comments, θα σε παραπέμψω σε σχετικό comment
τού punkoid, με οποίο είχε την καλοσύνη να μου εξηγήσει αναλυτικά τη διαδικασία. Πριν "πειράξεις" τον κώδικα html, όπως συμβουλεύει η Daisy σε ανάλογες περιπτώσεις, αποθήκευσε το παλιό σου template μήπως πάει κάτι στραβά. Αν χρειαστείς κάτι άλλο, μη διστάσεις.
:)

Χριστίνα είπε...

ωχ απ'ό,τι διάβασα και στο σχόλιο και στο ποστ είναι αρκετά μπελαλίδικο , αλλά θα προσπαθήσω! Ελπίζω μόνο να μην τα κάνω θάλασσα...
Σ' ευχαριστώ πολύ! :) Θα προσπαθήσω να μη σε ζαλίσω με ερωτήσεις... ;)